IV.kolo BOULDERING SESSION

Co je to Bouldering Session??
Série otevřených boulderových „závodů“ – od podzimu do jara – každý měsíc jeden závod – vždy v pátek. Závody probíhají ve dvou kategoriích – muži, ženy. Závodí se na 30ti boulderech všech obtížností – takže si zaleze opravdu každý! Po každém závodě jsou vyhlášeni 3 nejlepší z obou kategorií. Výsledky všech závodů se zaznamenávají, a po posledním závodě bude vyhlášen a náležitě oceněn vítěz celé série. Do výsledného hodnocení celé série nebude započítán výsledek tvého nejslabšího kola (tj. pokud jeden session vynecháš, nic se neděje). Startovné = 150,- Kč. Žádná předběžná registrace není, prostě přijdete v den závodu v čase od 17:30 do 20:30 na boulderovku, a zalezete si a potrénujete s fajn lidma.
Tak neváhejte dorazit!
I letos se v rámci Bouldering Session bude konat „Kinder session“, a to v čase 16:00 – 17:30hod.
Kinder session je závod pro děti do 12ti let. závodit se bude pouze v jedné kategorii (holky i kluci dohromady). Pro děti budě připraveno 15 boulderů lehčí obtížnosti – spíše pro lezecké nováčky. Zkušenějším dětem doporučujeme startovat v „dospělácké“ kategorii, kde si zalezou do sytosti!
Kinder boulder session je vhodný pro každého, kdo by si chtěl lezení na boulderu vyzkoušet, získat nové zkušenosti, porovnat síly s vrstevníky. Startovné = 100,-.
Registrace předem není nutná!
Více info:
http://lezecka-arena.cz/zavody/bouldering-session/
https://www.youtube.com/watch?v=mGrwNYN-ABw

Datum / čas
24. 02. 2023
16:00 - 20:30

Místo konání
Lezecká aréna Jirkov

kategorie

Příspěvek byl publikován v rubrice Závod a jeho autorem je Lezecka Arena. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.